Απαντήσεις στην έκπτωση για καλοπληρωτές της ΔΕΗ από τους εναλλακτικούς

diak-logo-posts

Απαντήσεις στην έκπτωση για καλοπληρωτές της ΔΕΗ από τους εναλλακτικούς

Κοινόχρηστες ειδήσεις

Οι εναλλακτικοί Πάροχοι, τον τελευταίο μήνα, είδαν το ρυθμό αποχώρησης από τη ΔΕΗ προς αυτούς να μειώνεται, μετά από μια περίοδο έντονης κινητικότητας.

Η αιτία είναι η προσφορά της ΔΕΗ για έκπτωση 15% σε καλοπληρωτές. Οι εναλλακτικοί Πάροχοι ανταποκρίνονται ήδη, προσπαθώντας να επαναφέρουν το κίνητρο στους διστακτικούς καταναλωτές.

Η Protergia συγκεκριμένα προσφέρει 15% έκπτωση στους καλοπληρωτές, οικιακούς και επαγγελματίες (που είναι πιο γενναιόδωρη στο 20% για πελάτες σταθερής της Cosmote). Ακολουθώντας πιστά τη ΔΕΗ δεν ορίζει τη χρονική διάρκεια του προγράμματος.

Η WATT+VOLT από την άλλη μεριά προσφέρει τη δική της εκδοχή της έκπτωσης για καλοπληρωτές, με μειωμένες τιμές σε όλα της τα προγράμματα.

Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα προγράμματα της ΔΕΗ και της Protergia, η WATT+VOLT ορίζει την ισχύ της προσφοράς από 1/9/16-31/12/17.

Ένας καταναλωτής που πληρώνει στην ώρα του με μια τέτοια επιλογή αποφεύγει την ανασφάλεια από τα προγράμματα “αορίστου χρόνου” που μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, “κλειδώνοντας” το πλεονέκτημα για όλη την διάρκεια της σύμβασης.

Κοντολογίς, υπάρχει πλέον απάντηση στην κίνηση της ΔΕΗ και μάλιστα υπέρτερη – κυρίως στα οικιακά.