Η εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Αρχική / Εταιρεία
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για την ΔΙΑΚ ΑΘΗΝΑ

20ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών

Πιστοποίηση ISO 9001

bqc-iso

Τεχνικό τμήμα εντός εταιρείας

logo-city

Η ΔΙΑΚ ιδρύθηκε πριν από δυο περίπου δεκαετίες στο Λουτράκι, από τον – μέχρι και σήμερα – Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνο Μουρατίδη. Έκτοτε η ΔΙΑΚ ασχολείται επαγγελματικά με την Διαχείριση Κτιρίων αποτελώντας σήμερα, μετά από χρόνια εντατικής προσπάθειας και οργανωμένης δουλειάς, μια από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Εισάγοντας συνεχώς νέα δεδομένα στην αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες της, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την Επαγγελματική Διαχείριση χώρων όπως:

Πολυκατοικίες
Επαγγελματικά κτίρια
Συγκροτήματα κατοικιών

Οι υπηρεσίες της ΔΙΑΚ – όλες πιστοποιημένες κατά EN-ISO 9001:2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS – είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πλήρως τον εκάστοτε διαχειριστή, νομιμοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τηρώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την Νομοθεσία.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε την είσοδό της στο Franchising, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση στον κλάδο της διαχείρισης κτιρίων, αξιοποιώντας την δεδομένη εμπειρία και τεχνογνωσία της.

Δήλωση Αποστολής

Αποστολή μας είναι η προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του κτιρίου τους, την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και της καθημερινότητάς τους καθώς και την εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου.

Τύποι ακινήτων χαρτοφυλακίου ΔΙΑΚ

ICON_ABOUT 3

Πολυκατοικίες

Αναλαμβάνουμε πολυκατοικίες σε όλη την Αττική σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που περιορίζεται συνήθως τοπικά. Δεν αποτελεί προϋπόθεση συνεργασίας η ύπαρξη αποθεματικού και είναι εντελώς προαιρετική η ύπαρξη εσωτερικού βοηθού διαχείρισης. Σχετικά με παλιές οφειλές και υπερχρεωμένα κτίρια είναι όλα ευπρόσδεκτα αφού η φιλοσοφία μας λέει ότι αν δεν είχατε προβλήματα δεν θα μας χρειαζόσασταν.
ICON_ABOUT 1

Εμπορικά Κέντρα

Αναλαμβάνουμε κτίρια γραφείων τα οποία εκ των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένων απαιτήσεων, αφού οι κοινόχρηστοι χώροι γραφείων δεν αποτελούν μόνο χώρο διαβίωσης αλλά και επιβίωσης αφού είναι οι χώροι που καθημερινά εργάζονται οι συνιδιοκτήτες για τις επιχειρήσεις τους. Όταν μας εμπιστεύεται πληθώρα επαγγελματιών είναι προφανές ότι το έργο μας σε φυσικά πρόσωπα (πολυκατοικίες) φαντάζει εύκολο.
ICON_ABOUT 2

Συγκροτήματα κατοικιών

Αναλαμβάνουμε συγκροτήματα κατοικιών είτε μόνιμων είτε τουριστικών αντίστοιχα. Ο ανταγωνισμός ισχυρίζεται ότι ένα συγκρότημα κατοικιών διαχειρίζεται σαν ένα συγκρότημα διαμερισμάτων εντός κτιρίου. Η απάντηση είναι ότι δεν μοιάζουν καθόλου αφού στους κοινόχρηστους χώρους συγκροτήματος γίνεται καθημερινή χρήση διαρκείας από τους συνιδιοκτήτες σε σχέση με τις πολυκατοικίες όπου η χρήση είναι συνήθως στιγμιαία.

Ενεργά Κτήρια – Πολυκατοικίες

Ενεργά Κτήρια – Πολυκατοικίες

Η ΔΙΑΚ στα media

Δήλωση του διαχειριστή της εταιρείας, Αθανάσιου Αρίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με θέμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης.

Σχολιασμός του διαχειριστή της εταιρείας, Αθανάσιου Αρίδα, στην οικονομική εφημερίδα ΑΓΟΡΑ με θέμα τα Capital controls.

Η εφημερίδα Κορινθιακή Μέρα κάνει ρεπορτάζ για το άνοιγμα του πρώτου γραφείου στην Αθήνα της αλυσίδας ΔΙΑΚ.

PHOTO GALLERY

Τα γραφεία μας