Η εταιρία

69bc9c3e85c501b0a6208cc7a55abbf9

Η εταιρία

Σχετικά

Η εταιρία

Η ΔΙ.ΑΚ.ιδρύθηκε πριν από δυο περίπου δεκαετίες στο Λουτράκι, από τον – μέχρι και σήμερα – Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνο ΜουρατίδηΈκτοτε η ΔΙ.ΑΚ. ασχολείται επαγγελματικά με την Διαχείριση Κτιρίων αποτελώντας σήμερα, μετά από χρόνια εντατικής προσπάθειας και οργανωμένης δουλειάς, μια από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Εισάγοντας συνεχώς νέα δεδομένα στην αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες της, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την Επαγγελματική Διαχείριση χώρων όπως:

  • Πολυκατοικίες
  • Εξοχικές Κατοικίες
  • Κτιριακές Εγκαταστάσεις παντός τύπου

Οι υπηρεσίες της ΔΙ.ΑΚ.- όλες πιστοποιημένες κατά EN-ISO 9001:2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS – είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πλήρως τον εκάστοτε διαχειριστή, νομιμοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τηρώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την Νομοθεσία.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε την είσοδό της στο Franchising, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση στον κλάδο της διαχείρισης κτιρίων, αξιοποιώντας την δεδομένη εμπειρία και τεχνογνωσία της. 

diak-cars

Δήλωση Αποστολής

Αποστολή μας είναι η προσφορά επαγγελματικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του κτιρίου τους, την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και της καθημερινότητάς τους καθώς και την εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου.ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

[widgetkit id=18]

  

ΤΥΠΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΙΑΚ

 

[widgetkit id=15]

 

MEDIA

Δήλωση του διαχειριστή της εταιρείας, Αθανάσιου Αρίδα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με θέμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Σχολιασμός του διαχειριστή της εταιρείας, Αθανάσιου Αρίδα, στην οικονομική εφημερίδα ΑΓΟΡΑ με θέμα τα Capital controls

efimerida-agora